ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
9-10 כפות טחינה גולמית משומשום מלא
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
טוחנים במעבד מזון כל המרכבים למעט הטחינה .
-
2
ליצוק את הטחינה בהדרגה לתערובת.
-
3
למזוג לתבנית מרופדת בנייר אפיה. הנייר נשלף בקלות.
-
4
לפזר מעל החלבה את הקשיו והפיסטוק הקלוי .
-
5
למקפיא לכמה שעות טובות .
-
6
הערה חשובה .
-
7
אם העיסה יבשה להוסיף עוד 2 כפות טחינה ולבדוק..
1
טוחנים במעבד מזון כל המרכבים למעט הטחינה .
2
ליצוק את הטחינה בהדרגה לתערובת.
3
למזוג לתבנית מרופדת בנייר אפיה. הנייר נשלף בקלות.
4
לפזר מעל החלבה את הקשיו והפיסטוק הקלוי .
5
למקפיא לכמה שעות טובות .
6
הערה חשובה .
7
אם העיסה יבשה להוסיף עוד 2 כפות טחינה ולבדוק..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים