ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
לעבד את הירקות במעבד מזון לחיתוך דק אך לא מימי..
-
2
להוציא מהמיקסר מסננים עם מעט מלח במסננת ושוטפים אחרי 10 דקות..
-
3
מערבבים את הירקות עם הסולת, שמן, פלפל לבן, עריסה, כפית מלח ו - 3 ביצים..
-
4
לאסוף את כל התערובת במידה והביצים לא מספיקים להוסיף עוד בייצה.
-
5
לכדרר לכדורים ולהוסיף לכל תערובת בישול - שעועית, חמין, טרד ועוד.
1
לעבד את הירקות במעבד מזון לחיתוך דק אך לא מימי..
2
להוציא מהמיקסר מסננים עם מעט מלח במסננת ושוטפים אחרי 10 דקות..
3
מערבבים את הירקות עם הסולת, שמן, פלפל לבן, עריסה, כפית מלח ו - 3 ביצים..
4
לאסוף את כל התערובת במידה והביצים לא מספיקים להוסיף עוד בייצה.
5
לכדרר לכדורים ולהוסיף לכל תערובת בישול - שעועית, חמין, טרד ועוד.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים