לןגן

טוב

מאת: אמבר פודלובסקי, פורסם: 07/11/2016 | 00:48
טוב

תקציר המתכון: קציצות סולת מדהימות וטעימות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לעבד את הירקות במעבד מזון לחיתוך דק אך לא מימי.

  2. להוציא מהמיקסר מסננים עם מעט מלח במסננת ושוטפים אחרי 10 דקות.

  3. מערבבים את הירקות עם הסולת, שמן, פלפל לבן, עריסה, כפית מלח ו - 3 ביצים.

  4. לאסוף את כל התערובת במידה והביצים לא מספיקים להוסיף עוד בייצה

  5. לכדרר לכדורים ולהוסיף לכל תערובת בישול - שעועית, חמין, טרד ועוד