אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

3,648
צפיות

פקאלה (תרד מבושל)

המתכון של
פקאלה (תרד מבושל)

אוכל תוניסאי מסורתי טעים במיוחד !!!!

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 3 חבילות תרד
  • 1 בצל.
  • 1 ק"ג בשר שרר מס 8
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת התרד - .


  • 2

    שוטפים את התרד מוציאים ממנו את השלד מגלגלים לרולדה וחותכים לרצועות רחבות. .


  • 3

    שמים 1/2 כוס שמן במחבת עמוקה ומטגנים את התרד על אש בינונית עד שהתרד הופך לחולי או מחית..


  • 4

    מוסיפים מעט מלח. .


  • 5

    הכנת התבשיל -.


  • 6

    מבשלים בשר בנפרד. .


  • 7

    מאדים בצל בינוני, שמים 3 כפות מהמחית של הטרד מוסיפים את הבשר המבושל וכוס שעועית לבנה על אש בינונית כשעה ולערבב מידי פעם ולבדוק כל הזמן את התבשיל..


  • 8

    לשם הערבוב מסובבים את הסיר לא מערבבים עם כף..


  • 9

    התבשיל מוכן כאשר כל המים מתאדים ונשאר רק שמן..


1

הכנת התרד - .


2

שוטפים את התרד מוציאים ממנו את השלד מגלגלים לרולדה וחותכים לרצועות רחבות. .


3

שמים 1/2 כוס שמן במחבת עמוקה ומטגנים את התרד על אש בינונית עד שהתרד הופך לחולי או מחית..


4

מוסיפים מעט מלח. .


5

הכנת התבשיל -.


6

מבשלים בשר בנפרד. .


7

מאדים בצל בינוני, שמים 3 כפות מהמחית של הטרד מוסיפים את הבשר המבושל וכוס שעועית לבנה על אש בינונית כשעה ולערבב מידי פעם ולבדוק כל הזמן את התבשיל..


8

לשם הערבוב מסובבים את הסיר לא מערבבים עם כף..


9

התבשיל מוכן כאשר כל המים מתאדים ונשאר רק שמן..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים