ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
הכנת התרד - .
-
2
שוטפים את התרד מוציאים ממנו את השלד מגלגלים לרולדה וחותכים לרצועות רחבות. .
-
3
שמים 1/2 כוס שמן במחבת עמוקה ומטגנים את התרד על אש בינונית עד שהתרד הופך לחולי או מחית..
-
4
מוסיפים מעט מלח. .
-
5
הכנת התבשיל -.
-
6
מבשלים בשר בנפרד. .
-
7
מאדים בצל בינוני, שמים 3 כפות מהמחית של הטרד מוסיפים את הבשר המבושל וכוס שעועית לבנה על אש בינונית כשעה ולערבב מידי פעם ולבדוק כל הזמן את התבשיל..
-
8
לשם הערבוב מסובבים את הסיר לא מערבבים עם כף..
-
9
התבשיל מוכן כאשר כל המים מתאדים ונשאר רק שמן..
1
הכנת התרד - .
2
שוטפים את התרד מוציאים ממנו את השלד מגלגלים לרולדה וחותכים לרצועות רחבות. .
3
שמים 1/2 כוס שמן במחבת עמוקה ומטגנים את התרד על אש בינונית עד שהתרד הופך לחולי או מחית..
4
מוסיפים מעט מלח. .
5
הכנת התבשיל -.
6
מבשלים בשר בנפרד. .
7
מאדים בצל בינוני, שמים 3 כפות מהמחית של הטרד מוסיפים את הבשר המבושל וכוס שעועית לבנה על אש בינונית כשעה ולערבב מידי פעם ולבדוק כל הזמן את התבשיל..
8
לשם הערבוב מסובבים את הסיר לא מערבבים עם כף..
9
התבשיל מוכן כאשר כל המים מתאדים ונשאר רק שמן..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים