לןגן

פקאלה (תרד מבושל)

מאת: אמבר פודלובסקי, פורסם: 07/11/2016 | 00:34
פקאלה (תרד מבושל)

תקציר המתכון: אוכל תוניסאי מסורתי טעים במיוחד !!!!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת התרד -

  2. שוטפים את התרד מוציאים ממנו את השלד מגלגלים לרולדה וחותכים לרצועות רחבות.

  3. שמים 1/2 כוס שמן במחבת עמוקה ומטגנים את התרד על אש בינונית עד שהתרד הופך לחולי או מחית.

  4. מוסיפים מעט מלח.

  5. הכנת התבשיל -

  6. מבשלים בשר בנפרד.

  7. מאדים בצל בינוני, שמים 3 כפות מהמחית של הטרד מוסיפים את הבשר המבושל וכוס שעועית לבנה על אש בינונית כשעה ולערבב מידי פעם ולבדוק כל הזמן את התבשיל.

  8. לשם הערבוב מסובבים את הסיר לא מערבבים עם כף.

  9. התבשיל מוכן כאשר כל המים מתאדים ונשאר רק שמן.