אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

454
צפיות

בורקס תפוח אדמה

המתכון של
בורקס תפוח אדמה

בורקס תפוח אדמה דל קלוריות, בריא וכמובן טעים!

  • קטגוריהדיאטטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • למלית:
  • 5 תפוחי אדמה בינוניים
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • קמצוץ פלפל שחור
  • 1 כף שמן זית
  • 15 דפי אורז
  • 1 ביצה
  • כף שמן זית
  • שומשום
  • מלח גס
  • למעטפת:
אופן ההכנה
  • 1

    חותכים את תפוחי האדמה לקוביות .


  • 2

    שמים בסיר עם מים רוצחים ומבשלים כ30 דק עד ריכוך..


  • 3

    מועכים את תפוחי האדמה עד כדי פירה, מוסיפים מלח, פלפל שחור ושמן זית, ומערבבים היטב..


  • 4

    מכניסים את הפירה למקרר ומחכים שהתערובת תצטנן..


  • 5

    לקיפול: מרטיבים מעט את דף האורז, עד שנעלמים הפסים הלבנים שעליו. .


  • 6

    לאחר מכן מכניסים כף וחצי של מלית הפירה, ומגלגלים תוך כדי קיפול הצדדים..


  • 7

    שמים את הבורקסים בתבנית משומנת עם השמן זית..


  • 8

    מורחים על כל אחד ביצה מעל, ומחזקים שומשום ומלח גס..


  • 9

    אופים כ25 דק, בתנור שחומם מראש ל180 מעלות. בתיאבון:).


1

חותכים את תפוחי האדמה לקוביות .


2

שמים בסיר עם מים רוצחים ומבשלים כ30 דק עד ריכוך..


3

מועכים את תפוחי האדמה עד כדי פירה, מוסיפים מלח, פלפל שחור ושמן זית, ומערבבים היטב..


4

מכניסים את הפירה למקרר ומחכים שהתערובת תצטנן..


5

לקיפול: מרטיבים מעט את דף האורז, עד שנעלמים הפסים הלבנים שעליו. .


6

לאחר מכן מכניסים כף וחצי של מלית הפירה, ומגלגלים תוך כדי קיפול הצדדים..


7

שמים את הבורקסים בתבנית משומנת עם השמן זית..


8

מורחים על כל אחד ביצה מעל, ומחזקים שומשום ומלח גס..


9

אופים כ25 דק, בתנור שחומם מראש ל180 מעלות. בתיאבון:).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים