1 כפית גדושה פטרוזיליה מיובשת או 1 כפית תערובת עשבי תיבול איטלקי ים תיכוני (ממליצה לקנות של תבליני טעם וריח).
כ-1/3 כוס שמן זית או כ-1/3 כוס שמן קנולה, מה שאוהבים.
1 כפית שטוחה פפריקה
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
1/4 כפית פפריקה חריפה לאוהבי החריף.
אופן ההכנה
1
מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות טורבו.
2
מפרקים את הכרובית לפרחים, להרתיח סיר עם מים לבשל את הכרובית 10 דקות ולסנן היטב.
3
מערבבים שמן זית, פירורי לחם ותבלינים, טובלים כל פרח טבילה קצרה בתבלינים (רק את החלק העליון) מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה בשכבה אחת, אם לקראת הסוף סמיך מידי יש להוסיף קצת שמן ולהבריש את הפרחים במה שנותר .
4
מכניסים למרכז התנור ללא כיסוי ואופים כ-40 דקות עד להזהבה.
5
שימו לב!!! אם פרחי הכרוביות קטנים יש לאפות פחות זמן וההפך אם הם גדולים אז יותר זמן לאפות.
6
זהו מוכן! ממליצה בחום, מתכון כובש בכלום עבודה, תיהנו חברות וחברים.
7
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות טורבו.
2
מפרקים את הכרובית לפרחים, להרתיח סיר עם מים לבשל את הכרובית 10 דקות ולסנן היטב.
3
מערבבים שמן זית, פירורי לחם ותבלינים, טובלים כל פרח טבילה קצרה בתבלינים (רק את החלק העליון) מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה בשכבה אחת, אם לקראת הסוף סמיך מידי יש להוסיף קצת שמן ולהבריש את הפרחים במה שנותר .
4
מכניסים למרכז התנור ללא כיסוי ואופים כ-40 דקות עד להזהבה.
5
שימו לב!!! אם פרחי הכרוביות קטנים יש לאפות פחות זמן וההפך אם הם גדולים אז יותר זמן לאפות.
6
זהו מוכן! ממליצה בחום, מתכון כובש בכלום עבודה, תיהנו חברות וחברים.