לןגן

נשנושי פרחי כרובית שלא תפסיקו לזלול של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 06/06/2021 | 10:31
נשנושי פרחי כרובית שלא תפסיקו לזלול של סבתא לאה

תקציר המתכון: נשנוש של פרחי כרובית אפוי בתנור, מושלם, ממכר, דיאטטי, בקלי קלות (5 דקות).

קטגוריה: דיאטטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות טורבו

  2. מפרקים את הכרובית לפרחים, להרתיח סיר עם מים לבשל את הכרובית 10 דקות ולסנן היטב

  3. מערבבים שמן זית, פירורי לחם ותבלינים, טובלים כל פרח טבילה קצרה בתבלינים (רק את החלק העליון) מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה בשכבה אחת, אם לקראת הסוף סמיך מידי יש להוסיף קצת שמן ולהבריש את הפרחים במה שנותר

  4. מכניסים למרכז התנור ללא כיסוי ואופים כ-40 דקות עד להזהבה

  5. שימו לב!!! אם פרחי הכרוביות קטנים יש לאפות פחות זמן וההפך אם הם גדולים אז יותר זמן לאפות

  6. זהו מוכן! ממליצה בחום, מתכון כובש בכלום עבודה, תיהנו חברות וחברים

  7. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה