- קטגוריהדיאטטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
גבינה טבעונית מקשיו
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופציונאלי: כפית שמיר יבש, אורגנו
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לכסות את הקשיו במים רותחים ולהשהות 10 דקות.
-
2
לסנן את המים ולהכניס לבלנדר.
-
3
להוסיף את שאר המצרכים.
-
4
לטחון בבלנדר עד למרקם חלק.
-
5
לבשל על אש נמוכה בסיר עם 4 כפות שימרי בירה.
-
6
תוך כדי ערבוב 4 דקות.
-
7
למזוג לקערה קטנה מזכוכית .
-
8
לקרר שעתיים במקרר.
-
9
מתגבשת "גבינה" קשה כמו הצפתיות.
-
10
ניתן להוסיף עישבי טיבול וכמוסת פרוביוטיקה אחרי הבישול .
-
11
לקבלת גבינה מתובלת..
-
12
לצפיה ביוטיוב https://youtu.be/8diQpJWXBlM.
1
לכסות את הקשיו במים רותחים ולהשהות 10 דקות.
2
לסנן את המים ולהכניס לבלנדר.
3
להוסיף את שאר המצרכים.
4
לטחון בבלנדר עד למרקם חלק.
5
לבשל על אש נמוכה בסיר עם 4 כפות שימרי בירה.
6
תוך כדי ערבוב 4 דקות.
7
למזוג לקערה קטנה מזכוכית .
8
לקרר שעתיים במקרר.
9
מתגבשת "גבינה" קשה כמו הצפתיות.
10
ניתן להוסיף עישבי טיבול וכמוסת פרוביוטיקה אחרי הבישול .
11
לקבלת גבינה מתובלת..
12
לצפיה ביוטיוב https://youtu.be/8diQpJWXBlM.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים