אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,809
צפיות

גבינה צפתית טבעונית

המתכון של
גבינה צפתית טבעונית

אחרי שתטעמי את הגבינה הטבעונית הזו תתאהבי

  • קטגוריהדיאטטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • גבינה טבעונית מקשיו
  • 1/2 כוס קשיו
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 1/2 כפית חומץ תפוחים
  • 1 כוס מים
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1 כפית מלח אדום
  • 2 כפות קורנפלור
  • 3 כפות שמן קוקוס
  • אופציונאלי: כפית שמיר יבש, אורגנו
  • עגבניות מיובשות
  • ניתן לשתף באהבה
  • ד"ר רינה מורדו
אופן ההכנה
  • 1

    לכסות את הקשיו במים רותחים ולהשהות 10 דקות.


  • 2

    לסנן את המים ולהכניס לבלנדר.


  • 3

    להוסיף את שאר המצרכים.


  • 4

    לטחון בבלנדר עד למרקם חלק.


  • 5

    לבשל על אש נמוכה בסיר עם 4 כפות שימרי בירה.


  • 6

    תוך כדי ערבוב 4 דקות.


  • 7

    למזוג לקערה קטנה מזכוכית .


  • 8

    לקרר שעתיים במקרר.


  • 9

    מתגבשת "גבינה" קשה כמו הצפתיות.


  • 10

    ניתן להוסיף עישבי טיבול וכמוסת פרוביוטיקה אחרי הבישול .


  • 11

    לקבלת גבינה מתובלת..


  • 12

    לצפיה ביוטיוב https://youtu.be/8diQpJWXBlM.


1

לכסות את הקשיו במים רותחים ולהשהות 10 דקות.


2

לסנן את המים ולהכניס לבלנדר.


3

להוסיף את שאר המצרכים.


4

לטחון בבלנדר עד למרקם חלק.


5

לבשל על אש נמוכה בסיר עם 4 כפות שימרי בירה.


6

תוך כדי ערבוב 4 דקות.


7

למזוג לקערה קטנה מזכוכית .


8

לקרר שעתיים במקרר.


9

מתגבשת "גבינה" קשה כמו הצפתיות.


10

ניתן להוסיף עישבי טיבול וכמוסת פרוביוטיקה אחרי הבישול .


11

לקבלת גבינה מתובלת..


12

לצפיה ביוטיוב https://youtu.be/8diQpJWXBlM.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים