לןגן

גבינה צפתית טבעונית

מאת: ד"ר רינה מורדו, פורסם: 30/07/2018 | 13:52
גבינה צפתית טבעונית

תקציר המתכון: אחרי שתטעמי את הגבינה הטבעונית הזו תתאהבי

קטגוריה: דיאטטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

גבינה טבעונית מקשיו

אופן הכנה

  1. לכסות את הקשיו במים רותחים ולהשהות 10 דקות

  2. לסנן את המים ולהכניס לבלנדר

  3. להוסיף את שאר המצרכים

  4. לטחון בבלנדר עד למרקם חלק

  5. לבשל על אש נמוכה בסיר עם 4 כפות שימרי בירה

  6. תוך כדי ערבוב 4 דקות

  7. למזוג לקערה קטנה מזכוכית

  8. לקרר שעתיים במקרר

  9. מתגבשת "גבינה" קשה כמו הצפתיות

  10. ניתן להוסיף עישבי טיבול וכמוסת פרוביוטיקה אחרי הבישול

  11. לקבלת גבינה מתובלת.

  12. לצפיה ביוטיוב https://youtu.be/8diQpJWXBlM