תקציר המתכון: אחרי שתטעמי את הגבינה הטבעונית הזו תתאהבי
קטגוריה: דיאטטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
לכסות את הקשיו במים רותחים ולהשהות 10 דקות
לסנן את המים ולהכניס לבלנדר
להוסיף את שאר המצרכים
לטחון בבלנדר עד למרקם חלק
לבשל על אש נמוכה בסיר עם 4 כפות שימרי בירה
תוך כדי ערבוב 4 דקות
למזוג לקערה קטנה מזכוכית
לקרר שעתיים במקרר
מתגבשת "גבינה" קשה כמו הצפתיות
ניתן להוסיף עישבי טיבול וכמוסת פרוביוטיקה אחרי הבישול
לקבלת גבינה מתובלת.
לצפיה ביוטיוב https://youtu.be/8diQpJWXBlM