הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלנקות את הסלק היטב עם מים וסבון .
לא מסירים את הקליפה.
לפרוס בעזרת מנדולינה לפרוסות דקות מאוד .
אני הכנתי על מספר 3 שזה הכי עבה אבל גם זה מספיק דק .
לסדר על נייר אפיה בתבנית ולהתיס שמן ספריי רק על הצד העליון לתבל במלח ופלפל ולהכניס לתנור.
אמור להתייבש ולצאת כמעט כמו צ'יפס.
כמו כן הכנתי גם חצילים דקיקים מאוד. .
טעיםםםםם .
בהצלחה ❤.