ראשית יש לנגב את הפטריות ( לא לשטוף זה הורס אותן ) להניח על תבנית לפזר מלח ופלפל שחור ולמרוח את הפטריה בשמן זית במברשת . לסגור בנייר כסף. להכניס לתנור לרבע שעה על 180 מעלות ..
2
במחבת לטגן את הבצל במעט שמן ארבע דקות ואז להוסיף את הבשר והפטרוזיליה , מלח ופלפל לטגן הכל עד שהבשר משחים.
3
בסיר בנפרד לבשל את העגבניות עם שמן זית ומין לימון השום והפטרוזיליה והבשר לבשל כשעה אפשר להוסיף יותר מיץ לימון ושמן זית ..
4
למלאות את הבטריה בבשר ולהוסיף מעל מהרוטב
בתאבון😉.
1
ראשית יש לנגב את הפטריות ( לא לשטוף זה הורס אותן ) להניח על תבנית לפזר מלח ופלפל שחור ולמרוח את הפטריה בשמן זית במברשת . לסגור בנייר כסף. להכניס לתנור לרבע שעה על 180 מעלות ..
2
במחבת לטגן את הבצל במעט שמן ארבע דקות ואז להוסיף את הבשר והפטרוזיליה , מלח ופלפל לטגן הכל עד שהבשר משחים.
3
בסיר בנפרד לבשל את העגבניות עם שמן זית ומין לימון השום והפטרוזיליה והבשר לבשל כשעה אפשר להוסיף יותר מיץ לימון ושמן זית ..