אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,401
צפיות

פטריות ממולאות בבשר טלה

המתכון של
פטריות ממולאות בבשר טלה

מנה ברמה טעימה ועשירה

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 6 פטריות למילוי גדולות או פורטובלו
  • קילו בשר טלה מעורבב עם בשר בקר
  • 1 בצל קצוץ
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • מעט ( לפי הטעם לא חייב ) כורכום
  • לפי הטעם מלח
  • לפי הצורך שמן זית
  • לרוטב
  • 4-5 עגבניות קצוצות או חתוכות לקוביות קטנות
  • 3-4 שיני שום קצוצות
  • חופן פטרוזיליה
  • 1 לימון סחוט
  • 150 גרם בשר טחון
אופן ההכנה
  • 1

    ראשית יש לנגב את הפטריות ( לא לשטוף זה הורס אותן ) להניח על תבנית לפזר מלח ופלפל שחור ולמרוח את הפטריה בשמן זית במברשת . לסגור בנייר כסף. להכניס לתנור לרבע שעה על 180 מעלות ..


  • 2

    במחבת לטגן את הבצל במעט שמן ארבע דקות ואז להוסיף את הבשר והפטרוזיליה , מלח ופלפל לטגן הכל עד שהבשר משחים.


  • 3

    בסיר בנפרד לבשל את העגבניות עם שמן זית ומין לימון השום והפטרוזיליה והבשר לבשל כשעה אפשר להוסיף יותר מיץ לימון ושמן זית ..


  • 4

    למלאות את הבטריה בבשר ולהוסיף מעל מהרוטב בתאבון😉.


1

ראשית יש לנגב את הפטריות ( לא לשטוף זה הורס אותן ) להניח על תבנית לפזר מלח ופלפל שחור ולמרוח את הפטריה בשמן זית במברשת . לסגור בנייר כסף. להכניס לתנור לרבע שעה על 180 מעלות ..


2

במחבת לטגן את הבצל במעט שמן ארבע דקות ואז להוסיף את הבשר והפטרוזיליה , מלח ופלפל לטגן הכל עד שהבשר משחים.


3

בסיר בנפרד לבשל את העגבניות עם שמן זית ומין לימון השום והפטרוזיליה והבשר לבשל כשעה אפשר להוסיף יותר מיץ לימון ושמן זית ..


4

למלאות את הבטריה בבשר ולהוסיף מעל מהרוטב בתאבון😉.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים