תקציר המתכון: מנה ברמה טעימה ועשירה
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
ראשית יש לנגב את הפטריות ( לא לשטוף זה הורס אותן ) להניח על תבנית לפזר מלח ופלפל שחור ולמרוח את הפטריה בשמן זית במברשת . לסגור בנייר כסף. להכניס לתנור לרבע שעה על 180 מעלות .
במחבת לטגן את הבצל במעט שמן ארבע דקות ואז להוסיף את הבשר והפטרוזיליה , מלח ופלפל לטגן הכל עד שהבשר משחים
בסיר בנפרד לבשל את העגבניות עם שמן זית ומין לימון השום והפטרוזיליה והבשר לבשל כשעה אפשר להוסיף יותר מיץ לימון ושמן זית .
למלאות את הבטריה בבשר ולהוסיף מעל מהרוטב בתאבון😉