אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • עוף
  • כוס מים
  • כף פלפל חריף
  • רבע כוס לימון סחוט
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • כף פפריקה מתוקה
  • 3 בצלים חתוכים לחתיכות קטנות
  • תפוחי אדמה
  • גזר
  • אפונה
  • מלח לפי הטעם
  • 2 כוסות אורז
אופן ההכנה
  • 1

    מטגנים את הבצלים, מוסיפים את הפפריקה המתוקה, פלפל חריף, לימון סחוט, ו-2 כפות רסק עגבניות.


  • 2

    מבשלים כ-5 דקות, מוסיפים חצי כוס מים, מערבבים היטב ומבשלים ל-5 דקות נוספות ומוסיפים מים פעם נוספת.


  • 3

    מכניסים את העוף לחצי שעה ומוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר והאפונה ומבשלים 15 דקות נוספות.


  • 4

    מוסיפים מלח לפי הטעם ולאחר מכן מוסיפים 2 כוסות אורז שטוף היטב.


  • 5

    מכסים 3/4 מהסיר במים ומבשלים עד שהאורז מוכן.


1

מטגנים את הבצלים, מוסיפים את הפפריקה המתוקה, פלפל חריף, לימון סחוט, ו-2 כפות רסק עגבניות.


2

מבשלים כ-5 דקות, מוסיפים חצי כוס מים, מערבבים היטב ומבשלים ל-5 דקות נוספות ומוסיפים מים פעם נוספת.


3

מכניסים את העוף לחצי שעה ומוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר והאפונה ומבשלים 15 דקות נוספות.


4

מוסיפים מלח לפי הטעם ולאחר מכן מוסיפים 2 כוסות אורז שטוף היטב.


5

מכסים 3/4 מהסיר במים ומבשלים עד שהאורז מוכן.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים