לןגן

עוף ואורז

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 07/06/2016 | 16:12
עוף ואורז

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצלים, מוסיפים את הפפריקה המתוקה, פלפל חריף, לימון סחוט, ו-2 כפות רסק עגבניות

  2. מבשלים כ-5 דקות, מוסיפים חצי כוס מים, מערבבים היטב ומבשלים ל-5 דקות נוספות ומוסיפים מים פעם נוספת

  3. מכניסים את העוף לחצי שעה ומוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר והאפונה ומבשלים 15 דקות נוספות

  4. מוסיפים מלח לפי הטעם ולאחר מכן מוסיפים 2 כוסות אורז שטוף היטב

  5. מכסים 3/4 מהסיר במים ומבשלים עד שהאורז מוכן