קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מטגנים את הבצלים, מוסיפים את הפפריקה המתוקה, פלפל חריף, לימון סחוט, ו-2 כפות רסק עגבניות
מבשלים כ-5 דקות, מוסיפים חצי כוס מים, מערבבים היטב ומבשלים ל-5 דקות נוספות ומוסיפים מים פעם נוספת
מכניסים את העוף לחצי שעה ומוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר והאפונה ומבשלים 15 דקות נוספות
מוסיפים מלח לפי הטעם ולאחר מכן מוסיפים 2 כוסות אורז שטוף היטב
מכסים 3/4 מהסיר במים ומבשלים עד שהאורז מוכן