אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 בצלים חתוכים דק (כמעט כמו לסלט)
  • כף גדושה פפריקה מתוקה/חריפה
  • כף גדושה רסק עגבניות
  • כוס וחצי מים
  • בשר עוף (שוקיים)
  • תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  • מלח לפי הטעם (בערך כף וחצי)
  • אבקת מרק עוף (לא חובה)
  • בטטה וכרובית (לא חובה)
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את בצלים עד השחמה.


  • 2

    מוסיפים את הפפריקה ורסק עגבניות ומבשלים עם חצי כוס מים.


  • 3

    מערבבים היטב, כל 10 דקות בערך מוסיפים חצי כוס מים, מערבבים, מוסיפים חצי כוס מים ומערבבים פעם נוספת.


  • 4

    לאחר 15 דקות מוסיפים את השוקיים, את תפוחי האדמה ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים.


  • 5

    מוסיפים מלח.


  • 6

    (לא חובה) מוסיפים אבקת מרק עוף, בטטה וכרובית.


1

לטגן את בצלים עד השחמה.


2

מוסיפים את הפפריקה ורסק עגבניות ומבשלים עם חצי כוס מים.


3

מערבבים היטב, כל 10 דקות בערך מוסיפים חצי כוס מים, מערבבים, מוסיפים חצי כוס מים ומערבבים פעם נוספת.


4

לאחר 15 דקות מוסיפים את השוקיים, את תפוחי האדמה ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים.


5

מוסיפים מלח.


6

(לא חובה) מוסיפים אבקת מרק עוף, בטטה וכרובית.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים