לןגן

טבחה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 06/06/2016 | 21:24
טבחה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את בצלים עד השחמה

  2. מוסיפים את הפפריקה ורסק עגבניות ומבשלים עם חצי כוס מים

  3. מערבבים היטב, כל 10 דקות בערך מוסיפים חצי כוס מים, מערבבים, מוסיפים חצי כוס מים ומערבבים פעם נוספת

  4. לאחר 15 דקות מוסיפים את השוקיים, את תפוחי האדמה ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים

  5. מוסיפים מלח

  6. (לא חובה) מוסיפים אבקת מרק עוף, בטטה וכרובית