אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,698
צפיות

אורז מלא מלא בירק ועוף עם תפוחי אדמה

המתכון של
אורז מלא מלא בירק ועוף עם תפוחי אדמה

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לאורז
  • 1/2 4 כוסות מים
  • שמן
  • חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
  • חצי חבילה כוסברה קצוצה
  • 3 כוסות אורז שטוף היטב
  • 6-7 עלי כרפס קצוצים
  • כף שטוחה מלח
  • לעוף
  • שמן
  • 3 בצלים גדולים חתוכים לסלט
  • כף פפריקה מתוקה
  • 2 כפות רסק
  • עוף
  • תפוחי אדמה
  • מים
אופן ההכנה
  • 1

    מטגנים את האורז 3 דקות ומוסיפים את העלים הקצוצים.


  • 2

    מוסיפים 4 וחצי כוסות מים, כף שטוחה מלח ומבשלים בישול מלא.


  • 3

    מכינים את העוף: מטגנים את הבצל עד השחמה.


  • 4

    מוסיפים פפריקה מתוקה ו-2 כפות רסק.


  • 5

    מבשלים עד להוצאת המתיקות של הרסק, כל 5 דקות בישול מוסיפים רבע כוס מים (כך למשך 20 דקות).


  • 6

    מוסיפים את העוף והתפוחי האדמה ומבשלים עד שהעוף מבושל.


1

מטגנים את האורז 3 דקות ומוסיפים את העלים הקצוצים.


2

מוסיפים 4 וחצי כוסות מים, כף שטוחה מלח ומבשלים בישול מלא.


3

מכינים את העוף: מטגנים את הבצל עד השחמה.


4

מוסיפים פפריקה מתוקה ו-2 כפות רסק.


5

מבשלים עד להוצאת המתיקות של הרסק, כל 5 דקות בישול מוסיפים רבע כוס מים (כך למשך 20 דקות).


6

מוסיפים את העוף והתפוחי האדמה ומבשלים עד שהעוף מבושל.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים