לןגן

אורז מלא מלא בירק ועוף עם תפוחי אדמה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 05/06/2016 | 10:37
אורז מלא מלא בירק ועוף עם תפוחי אדמה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לאורז

לעוף

אופן הכנה

  1. מטגנים את האורז 3 דקות ומוסיפים את העלים הקצוצים

  2. מוסיפים 4 וחצי כוסות מים, כף שטוחה מלח ומבשלים בישול מלא

  3. מכינים את העוף: מטגנים את הבצל עד השחמה

  4. מוסיפים פפריקה מתוקה ו-2 כפות רסק

  5. מבשלים עד להוצאת המתיקות של הרסק, כל 5 דקות בישול מוסיפים רבע כוס מים (כך למשך 20 דקות)

  6. מוסיפים את העוף והתפוחי האדמה ומבשלים עד שהעוף מבושל