אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

3,239
צפיות

בטטה ותפוחי אדמה בצורת גלגל ממולאות בבשר

המתכון של
בטטה ותפוחי אדמה בצורת גלגל ממולאות בבשר

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • בטטה
  • קמח
  • ביצה
  • תפוחי אדמה
  • למילוי
  • 2-3 עלי כרפס
  • חצי קילו בשר אדום טחון
  • חבילה פטרוזילה
  • חצי חבילה קוסברה
  • פלפל שחור
  • בהרט
  • 2 שיני שום
  • 2-3 עלי נענע
  • מלח
  • לרוטב
  • 1 בצל גדול
  • כף פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית בהרט
  • תפוחי אדמה
  • בטטה
  • גזר
  • קישוא
  • מלח
אופן ההכנה
  • 1

    טוחנים את חומרי המילוי ומערבבים עם הבשר הטחון.


  • 2

    ממלאים את הבטטה והתפוחי אדמה, שמים בקמח וביצה ומטגנים (אפשר גם לבשל או לתנור).


  • 3

    מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל עד השחמה ומוסיפים את שאר מרכיבים ומבשלים כ-15 דקות.


  • 4

    שמים את התפוחי האדמה והבטטה הממולאים בתבנית, שופכים את הרוטב עליהן ומכניסים לתנור למשך שעה בערך.


1

טוחנים את חומרי המילוי ומערבבים עם הבשר הטחון.


2

ממלאים את הבטטה והתפוחי אדמה, שמים בקמח וביצה ומטגנים (אפשר גם לבשל או לתנור).


3

מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל עד השחמה ומוסיפים את שאר מרכיבים ומבשלים כ-15 דקות.


4

שמים את התפוחי האדמה והבטטה הממולאים בתבנית, שופכים את הרוטב עליהן ומכניסים לתנור למשך שעה בערך.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים