אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

4,275
צפיות

פילה צלעות בתנור ברוטב חרדל דיז'ון וסילאן

המתכון של
פילה צלעות בתנור ברוטב חרדל דיז'ון וסילאן

  • קטגוריהבשר
  • מספר מנות7 מנות
  • זמן הכנה4 שעות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: בשר
  • זמן הכנה: 4 שעות
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 7 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 קילוגרם נתח של פילה צלעות בקר או כל נתח אחר לבישול ארוך
  • למרינדה
  • 1 כוס סילאן
  • 3 כפות חרדל דיז'ון גרגירים
  • 1 כוס יין אדום מתוק
  • 10 יחידות בצלצי שאלוט
  • 10 יחידות תפוחי אדמה קטנים
  • 10 שיניי שום קלופים
  • 1 כוס ציר בקר (יש אפשרות גם באבקה של ציר בקר עם כוס מים רותחים)
אופן ההכנה
  • 1

    מפשירים את הבשר במקרר למשך הלילה ובבוקר מוציאים עד להפשרה מלאה ..


  • 2

    מחממים שמן זית במחבת וצולים את הבשר מס' דקות מכל צד עד להשחמה ומניחים בצד להתקרר..


  • 3

    בקערה לוקחים את כל חומרי המרינדה ומערבבים עד לקבלת רוטב סמיך ,טועמים ומתקנים תיבול בהתאם..


  • 4

    לוקחים את הבשר ומשרים אותו במרינדה ודואגים בעזרת הידיים למלא את כל החריצים והבשר ברוטב ..


  • 5

    מניחים את תפו"א השום והבצל בתחתית ומניחים את הבשר מעל מכסים את הכל בציר הבקר ומכניסים לתנור לחום של 200 מעלות למשך 4 עד 6 שעות תלוי בתנור !.


  • 6

    עדיפות לסיר יציקה או קדירה לתוצאה מושלמת..


1

מפשירים את הבשר במקרר למשך הלילה ובבוקר מוציאים עד להפשרה מלאה ..


2

מחממים שמן זית במחבת וצולים את הבשר מס' דקות מכל צד עד להשחמה ומניחים בצד להתקרר..


3

בקערה לוקחים את כל חומרי המרינדה ומערבבים עד לקבלת רוטב סמיך ,טועמים ומתקנים תיבול בהתאם..


4

לוקחים את הבשר ומשרים אותו במרינדה ודואגים בעזרת הידיים למלא את כל החריצים והבשר ברוטב ..


5

מניחים את תפו"א השום והבצל בתחתית ומניחים את הבשר מעל מכסים את הכל בציר הבקר ומכניסים לתנור לחום של 200 מעלות למשך 4 עד 6 שעות תלוי בתנור !.


6

עדיפות לסיר יציקה או קדירה לתוצאה מושלמת..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים