קטגוריה: בשר, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 4 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מפשירים את הבשר במקרר למשך הלילה ובבוקר מוציאים עד להפשרה מלאה .
מחממים שמן זית במחבת וצולים את הבשר מס' דקות מכל צד עד להשחמה ומניחים בצד להתקרר.
בקערה לוקחים את כל חומרי המרינדה ומערבבים עד לקבלת רוטב סמיך ,טועמים ומתקנים תיבול בהתאם.
לוקחים את הבשר ומשרים אותו במרינדה ודואגים בעזרת הידיים למלא את כל החריצים והבשר ברוטב .
מניחים את תפו"א השום והבצל בתחתית ומניחים את הבשר מעל מכסים את הכל בציר הבקר ומכניסים לתנור לחום של 200 מעלות למשך 4 עד 6 שעות תלוי בתנור !
עדיפות לסיר יציקה או קדירה לתוצאה מושלמת.