- קטגוריהבשר
- מספר מנות30 מנות
- זמן הכנה1 שעות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- קטגוריה: בשר
- זמן הכנה: 1 שעות
- כשרות: כשר בשרי
- מספר מנות: 30 מנות
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
ללוש לעיסה חלקה את כל מרכיבי הקציצות בשר ולהשאיר למנוחה בצד.
-
2
נעבור להכנת הרוטב, מטגנים בצל קצוץ גס ומוסיפים חמש שיני שום.
-
3
להוסיף כף פפריקה מתוקה ו-2 כפות גדושות רסק עגבניות ולערבב היטב.
-
4
להוסיף 3 עגבניות קצוצות דק ולהמשיך לערבב ולהוסיף מים.
-
5
מוסיפים מלח פלפל וחופן כוסברה ולהביא לרתיחה.
-
6
מנמיכים את האש של הרוטב ומתחילים לטגן את הקציצות.
-
7
יוצרים כדורים ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה מכל הכיוונים.
-
8
מניחים את הקציצות על נייר סופג לכמה דקות ואחר כך מעבירים לרוטב לחצי שעה.
-
9
ניתן להוסיף ליד אורז לבן ובתיאבון! :).
1
ללוש לעיסה חלקה את כל מרכיבי הקציצות בשר ולהשאיר למנוחה בצד.
2
נעבור להכנת הרוטב, מטגנים בצל קצוץ גס ומוסיפים חמש שיני שום.
3
להוסיף כף פפריקה מתוקה ו-2 כפות גדושות רסק עגבניות ולערבב היטב.
4
להוסיף 3 עגבניות קצוצות דק ולהמשיך לערבב ולהוסיף מים.
5
מוסיפים מלח פלפל וחופן כוסברה ולהביא לרתיחה.
6
מנמיכים את האש של הרוטב ומתחילים לטגן את הקציצות.
7
יוצרים כדורים ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה מכל הכיוונים.
8
מניחים את הקציצות על נייר סופג לכמה דקות ואחר כך מעבירים לרוטב לחצי שעה.
9
ניתן להוסיף ליד אורז לבן ובתיאבון! :).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים