לןגן

קציצות בשר ברוטב

מאת: רותם לוי, פורסם: 20/04/2015 | 21:19
קציצות בשר ברוטב

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

רכיבים לבשר

רכיבים לרוטב

אופן הכנה

  1. ללוש לעיסה חלקה את כל מרכיבי הקציצות בשר ולהשאיר למנוחה בצד

  2. נעבור להכנת הרוטב, מטגנים בצל קצוץ גס ומוסיפים חמש שיני שום

  3. להוסיף כף פפריקה מתוקה ו-2 כפות גדושות רסק עגבניות ולערבב היטב

  4. להוסיף 3 עגבניות קצוצות דק ולהמשיך לערבב ולהוסיף מים

  5. מוסיפים מלח פלפל וחופן כוסברה ולהביא לרתיחה

  6. מנמיכים את האש של הרוטב ומתחילים לטגן את הקציצות

  7. יוצרים כדורים ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה מכל הכיוונים

  8. מניחים את הקציצות על נייר סופג לכמה דקות ואחר כך מעבירים לרוטב לחצי שעה

  9. ניתן להוסיף ליד אורז לבן ובתיאבון! :)