הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1-ק"ג בקר צאך-חתיך לקוביות 2ס"מ 2- בצלים חתוכים גס/2-גזר לרצועות /1- לפת חתיך גס/2-שומר חתיך גס/-2 כוס יין אדום-5כפות שמן זית 2 כפות סוכר חום 2כפות טימין מלח ופלפל לפי טעם
בצל והגזר והלפת וגם השומר חתוכים גס.
בסיר רחב מחממים שמן ומטגנים את הבשר מכל צדדיו מוסיפים את מוסיפים את הבצל לעוד מספר דקות ולאחר את הירקות ומתבלינים ומערבבים ומוסיפים את היין ומביאים לרתיחה ומוסיפים את המים ומביאים לרתיחה ומנמכים את הלהבה מכסים את הסיר כשעתיים עד שהבשר מתרכך.