לןגן

בקר עם ירקות שורש ויין אדום

מאת: עופר , פורסם: 28/12/2015 | 14:10
בקר עם ירקות שורש ויין אדום

תקציר המתכון: 1-ק"ג בקר צאך-חתיך לקוביות 2ס"מ 2- בצלים חתוכים גס/2-גזר לרצועות /1- לפת חתיך גס/2-שומר חתיך גס/-2 כוס יין אדום-5כפות שמן זית 2 כפות סוכר חום 2כפות טימין מלח ופלפל לפי טעם

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בצל והגזר והלפת וגם השומר חתוכים גס

  2. בסיר רחב מחממים שמן ומטגנים את הבשר מכל צדדיו מוסיפים את מוסיפים את הבצל לעוד מספר דקות ולאחר את הירקות ומתבלינים ומערבבים ומוסיפים את היין ומביאים לרתיחה ומוסיפים את המים ומביאים לרתיחה ומנמכים את הלהבה מכסים את הסיר כשעתיים עד שהבשר מתרכך