1 כף אריסה אדומה (את המתכון ניתן למצוא בספר שלי תחת קטגוריה ״תוספות״)
אופן ההכנה
1
לשים בקערה את הבשר הטחון, לקצץ את הבצל הלבן , את הבצל הירוק, הפטרוזיליה, הכוסברה והשום - לערבב הכל היטב עד לאיחוד יחד עם התבלינים ומעט מים בקערה .
כדי להכין את הקבב עם אריסה להוסיף כף גדושה של אריסה אדומה (מתוקה / חריפה) לתערובת..
2
לאחר הכנת התערובת לשים מעט שמן במחבת (בערך 4-5 כפות שמן) ואז להכין קציצות עגולות בגודל ובעובי בינוני ולטגן 3 דקות מכל צד. להגיש חם לצד סלט ירקות וחמוצים.
בתאבון ! :).
3
את המתכון לאריסה אדומה מתוקה או חריפה תוכלו למצוא בספר שלי תחת הקטגוריה ׳תוספות׳ ..
1
לשים בקערה את הבשר הטחון, לקצץ את הבצל הלבן , את הבצל הירוק, הפטרוזיליה, הכוסברה והשום - לערבב הכל היטב עד לאיחוד יחד עם התבלינים ומעט מים בקערה .
כדי להכין את הקבב עם אריסה להוסיף כף גדושה של אריסה אדומה (מתוקה / חריפה) לתערובת..
2
לאחר הכנת התערובת לשים מעט שמן במחבת (בערך 4-5 כפות שמן) ואז להכין קציצות עגולות בגודל ובעובי בינוני ולטגן 3 דקות מכל צד. להגיש חם לצד סלט ירקות וחמוצים.
בתאבון ! :).
3
את המתכון לאריסה אדומה מתוקה או חריפה תוכלו למצוא בספר שלי תחת הקטגוריה ׳תוספות׳ ..