לןגן

שני סוגי קבב מרוקאי

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 09/12/2015 | 21:42
שני סוגי קבב מרוקאי

תקציר המתכון: שני סוגי קבב מרוקאי - האחד עם אריסה אדומה והשני רגיל . במרוקאית נקרא כפתה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להכנת תערובת הקבב

להכנת קבב עם אריסה אדומה

אופן הכנה

  1. לשים בקערה את הבשר הטחון, לקצץ את הבצל הלבן , את הבצל הירוק, הפטרוזיליה, הכוסברה והשום - לערבב הכל היטב עד לאיחוד יחד עם התבלינים ומעט מים בקערה . כדי להכין את הקבב עם אריסה להוסיף כף גדושה של אריסה אדומה (מתוקה / חריפה) לתערובת.

  2. לאחר הכנת התערובת לשים מעט שמן במחבת (בערך 4-5 כפות שמן) ואז להכין קציצות עגולות בגודל ובעובי בינוני ולטגן 3 דקות מכל צד. להגיש חם לצד סלט ירקות וחמוצים. בתאבון ! :)

  3. את המתכון לאריסה אדומה מתוקה או חריפה תוכלו למצוא בספר שלי תחת הקטגוריה ׳תוספות׳ .