בתוך סיר מחממים 2 כפות שמן זית, מוסיפים פתיתים ומטגנים מעט עד להזהבה קלה של הפתיתים. מערבבים מידי פעם. מוסיפים כפית וחצי מלח ורבע כפית פלפל שחור ומערבבים. מוסיפים 4 כוסות מים רותחים ומבשלים, עד שניספגים כל המים ולא נישארו כלל מים בסיר. זה אומר שהפתיתים מוכנים..
2
בתוך מחבת גדולה מחממים 4 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה. מוסיפים את השום הכתוש, מערבבים יחד עם הבצל ומטגנים עוד דקה..
3
מוסיפים למחבת את הבשר הטחון ומבשלים תוך כדי עירבוב תמידי ובעזרת מזלג מערבבים ומפוררים כל הזמן עד שרואים שהבשר מבושל. זה לוקח כמה דקות..
4
מתבלים את הבשר בכפית וחצי מלח, רבע כפית פלפל שחור, הבהרט והפפריקה. מערבבים היטב. מוסיפים את הבשר הטחון לסיר הפתיתים ומערבבים יחד היטב ומגישים..
1
בתוך סיר מחממים 2 כפות שמן זית, מוסיפים פתיתים ומטגנים מעט עד להזהבה קלה של הפתיתים. מערבבים מידי פעם. מוסיפים כפית וחצי מלח ורבע כפית פלפל שחור ומערבבים. מוסיפים 4 כוסות מים רותחים ומבשלים, עד שניספגים כל המים ולא נישארו כלל מים בסיר. זה אומר שהפתיתים מוכנים..
2
בתוך מחבת גדולה מחממים 4 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה. מוסיפים את השום הכתוש, מערבבים יחד עם הבצל ומטגנים עוד דקה..
3
מוסיפים למחבת את הבשר הטחון ומבשלים תוך כדי עירבוב תמידי ובעזרת מזלג מערבבים ומפוררים כל הזמן עד שרואים שהבשר מבושל. זה לוקח כמה דקות..
4
מתבלים את הבשר בכפית וחצי מלח, רבע כפית פלפל שחור, הבהרט והפפריקה. מערבבים היטב. מוסיפים את הבשר הטחון לסיר הפתיתים ומערבבים יחד היטב ומגישים..