לןגן

פתיתים עם בשר טחון

מאת: לילך טייב, פורסם: 16/11/2015 | 23:55
פתיתים עם בשר טחון

תקציר המתכון: ארוחה שלמה בסיר אחד!

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בתוך סיר מחממים 2 כפות שמן זית, מוסיפים פתיתים ומטגנים מעט עד להזהבה קלה של הפתיתים. מערבבים מידי פעם. מוסיפים כפית וחצי מלח ורבע כפית פלפל שחור ומערבבים. מוסיפים 4 כוסות מים רותחים ומבשלים, עד שניספגים כל המים ולא נישארו כלל מים בסיר. זה אומר שהפתיתים מוכנים.

  2. בתוך מחבת גדולה מחממים 4 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה. מוסיפים את השום הכתוש, מערבבים יחד עם הבצל ומטגנים עוד דקה.

  3. מוסיפים למחבת את הבשר הטחון ומבשלים תוך כדי עירבוב תמידי ובעזרת מזלג מערבבים ומפוררים כל הזמן עד שרואים שהבשר מבושל. זה לוקח כמה דקות.

  4. מתבלים את הבשר בכפית וחצי מלח, רבע כפית פלפל שחור, הבהרט והפפריקה. מערבבים היטב. מוסיפים את הבשר הטחון לסיר הפתיתים ומערבבים יחד היטב ומגישים.