לבקש מהקצב בשר מספר 5 פרוס לסטייקים , לטגן את הסטייק עם 3 כפות שמן ו-7 שיני שום שלמות עד שמשחים משני הצדדים.
אחרי שמשחים לשפוך על הבשר מים רותחים עד שמכסה את הבשר ולכסות את הסיר עד שמתבשל - בערך 35-40 דקות..
2
אחרי שהבשר מבושל לשים את התבלינים - חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית אבקת מרק עוף, חצי כפית כורכום, כף פפריקה אדומה. לקחת 2 כפות רסק עגבניות ולערבב בתוך כוס עם קצת מים רותחים - ולשפוך לסיר.
לאחר כ-5 דקות כשהרוטב מבעבע להוסיף את עיגולי הקישואים לסיר. לכסות את הקישואים עם הרוטב ולבשל עוד 15 דקות על אש נמוכה.
להגיש חם ובתאבון :).
1
לבקש מהקצב בשר מספר 5 פרוס לסטייקים , לטגן את הסטייק עם 3 כפות שמן ו-7 שיני שום שלמות עד שמשחים משני הצדדים.
אחרי שמשחים לשפוך על הבשר מים רותחים עד שמכסה את הבשר ולכסות את הסיר עד שמתבשל - בערך 35-40 דקות..
2
אחרי שהבשר מבושל לשים את התבלינים - חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית אבקת מרק עוף, חצי כפית כורכום, כף פפריקה אדומה. לקחת 2 כפות רסק עגבניות ולערבב בתוך כוס עם קצת מים רותחים - ולשפוך לסיר.
לאחר כ-5 דקות כשהרוטב מבעבע להוסיף את עיגולי הקישואים לסיר. לכסות את הקישואים עם הרוטב ולבשל עוד 15 דקות על אש נמוכה.
להגיש חם ובתאבון :).