לןגן

סטייק עם קישואים

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 23/10/2015 | 01:03
סטייק עם קישואים

תקציר המתכון: סטייק עם קישואים ברוטב אדום מושלם !!

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבשר

לרוטב

אופן הכנה

  1. לבקש מהקצב בשר מספר 5 פרוס לסטייקים , לטגן את הסטייק עם 3 כפות שמן ו-7 שיני שום שלמות עד שמשחים משני הצדדים. אחרי שמשחים לשפוך על הבשר מים רותחים עד שמכסה את הבשר ולכסות את הסיר עד שמתבשל - בערך 35-40 דקות.

  2. אחרי שהבשר מבושל לשים את התבלינים - חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית אבקת מרק עוף, חצי כפית כורכום, כף פפריקה אדומה. לקחת 2 כפות רסק עגבניות ולערבב בתוך כוס עם קצת מים רותחים - ולשפוך לסיר. לאחר כ-5 דקות כשהרוטב מבעבע להוסיף את עיגולי הקישואים לסיר. לכסות את הקישואים עם הרוטב ולבשל עוד 15 דקות על אש נמוכה. להגיש חם ובתאבון :)