אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,638
צפיות

כבד בקר ברוטב יין אדום של אולה

המתכון של
כבד בקר ברוטב יין אדום של אולה

מתכון נדיר לכבד בקר ברוטב יין אדום

  • קטגוריהבשר
  • מספר מנות4 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • קטגוריה: בשר
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 4 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 500 גרם כבד בקר
  • 1 כוס יין אדום
  • 1 חבילה פטריות
  • 2 יחידות גמבה
  • 1 יחידה שום חי
  • 1 כף פלפל גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    מטגנים את הכבדים בשמן ופלפל גרוס.


  • 2

    מוסיפים את הפטריות והגמבה וממשיכים בטיגון.


  • 3

    מוסיפים כוס יין אדום שאוהבים (כמה שיותר איכותי).


  • 4

    נותנים לציר להתבשל (האלכוהול צריך להספיק להתנדף).


  • 5

    מוסיפים שום חי לצלחת ובתיאבון 😉 אולה.


1

מטגנים את הכבדים בשמן ופלפל גרוס.


2

מוסיפים את הפטריות והגמבה וממשיכים בטיגון.


3

מוסיפים כוס יין אדום שאוהבים (כמה שיותר איכותי).


4

נותנים לציר להתבשל (האלכוהול צריך להספיק להתנדף).


5

מוסיפים שום חי לצלחת ובתיאבון 😉 אולה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים