לןגן

כבד בקר ברוטב יין אדום של אולה

מאת: Ola Shmerling, פורסם: 17/10/2015 | 13:51
כבד בקר ברוטב יין אדום של אולה

תקציר המתכון: מתכון נדיר לכבד בקר ברוטב יין אדום

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הכבדים בשמן ופלפל גרוס

  2. מוסיפים את הפטריות והגמבה וממשיכים בטיגון

  3. מוסיפים כוס יין אדום שאוהבים (כמה שיותר איכותי)

  4. נותנים לציר להתבשל (האלכוהול צריך להספיק להתנדף)

  5. מוסיפים שום חי לצלחת ובתיאבון 😉 אולה