על אש גבוהה להרתיח את הבשר ראש עם 3 כפות שמן, לשים מים רותחים עד שיכסה את הבשר .
לאחר כחצי שעה ללחוץ על הבשר עם שתי אצבעות ולבדוק אם הוא מבושל ורך . ברגע שהבשר מבושל להוציא אותו מהמים ..
2
עד שהבשר מתבשל להכין את הרוטב בסיר נפרד.
לשים את כל מרכיבי הרוטב - 20 שיני שום שלמות , רבע כוס שמן, 2 כוסות מים רותחים, כף גדושה רסק עגבניות , כף שטוחה פפריקה אדומה , רבע כפית מלח , רבע כפית פלפל שחור , חצי כף כורכום , חצי כף אבקת מרק עוף , לגרד קליפה מחצי לימון ופרוסות של חצי לימון.
את הרוטב לבשל כ-10 דקות עד שמבעבע ולערבב מדיי פעם ..
3
לאחר שהבשר מבושל והרוטב מוכן לחתוך את הבשר לפרוסות ולהכניס אותו לרוטב . לשים על אש קטנה כ-20-25 דקות ולערבב מדיי פעם .
5 דקות לפני סוף הבישול לקצץ חצי צרור פטרוזיליה ולפזר מלמעלה .
בתאבון.
1
על אש גבוהה להרתיח את הבשר ראש עם 3 כפות שמן, לשים מים רותחים עד שיכסה את הבשר .
לאחר כחצי שעה ללחוץ על הבשר עם שתי אצבעות ולבדוק אם הוא מבושל ורך . ברגע שהבשר מבושל להוציא אותו מהמים ..
2
עד שהבשר מתבשל להכין את הרוטב בסיר נפרד.
לשים את כל מרכיבי הרוטב - 20 שיני שום שלמות , רבע כוס שמן, 2 כוסות מים רותחים, כף גדושה רסק עגבניות , כף שטוחה פפריקה אדומה , רבע כפית מלח , רבע כפית פלפל שחור , חצי כף כורכום , חצי כף אבקת מרק עוף , לגרד קליפה מחצי לימון ופרוסות של חצי לימון.
את הרוטב לבשל כ-10 דקות עד שמבעבע ולערבב מדיי פעם ..
3
לאחר שהבשר מבושל והרוטב מוכן לחתוך את הבשר לפרוסות ולהכניס אותו לרוטב . לשים על אש קטנה כ-20-25 דקות ולערבב מדיי פעם .
5 דקות לפני סוף הבישול לקצץ חצי צרור פטרוזיליה ולפזר מלמעלה .
בתאבון.