אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

160
צפיות

פרוסות בשר עם פיטריות וערמונים

המתכון של
פרוסות בשר עם פיטריות וערמונים

פרוסות בשר עם פיטריות וערמונים תבשיל שיעשה לכם סחרחורתתת❤️סיון אסולין❤️

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • באופן ההכנה
אופן ההכנה
  • 1

    צלי בשר מס 6/5 .


  • 2

    לבשל שעה בסיר לחץ עם מים טיפה מעל גובה הבשר ותבלינים: פלפל אנגלי כף, כף אבקת מרק עוף, חצי כפית כורכום.


  • 3

    להכניס למקרר עד שיתקרר היטב ורק אז לפרוס לפרוסות יפות.


  • 4

    לטגן טבעות בצל מחמש בצלים עם שמן שמכסה את תחתית הסיר להוסיף כף שטוחה סוכר..


  • 5

    לאחר הזהבה של הבצל לשים רבע כפית כורכום ורבע כפית קינמון למי שאוהב.


  • 6

    להוסיף ערמונים ופטריות שלמות .


  • 7

    מעט פלפל גרוס, כפית א.מרק עוף, כף שטוחה פפריקה ו-2 כפות סילאן...נשפוך מים עד טיפה מעל הבשר... ולבשל על אש נמוכה עד לצימצום נוזלים..


1

צלי בשר מס 6/5 .


2

לבשל שעה בסיר לחץ עם מים טיפה מעל גובה הבשר ותבלינים: פלפל אנגלי כף, כף אבקת מרק עוף, חצי כפית כורכום.


3

להכניס למקרר עד שיתקרר היטב ורק אז לפרוס לפרוסות יפות.


4

לטגן טבעות בצל מחמש בצלים עם שמן שמכסה את תחתית הסיר להוסיף כף שטוחה סוכר..


5

לאחר הזהבה של הבצל לשים רבע כפית כורכום ורבע כפית קינמון למי שאוהב.


6

להוסיף ערמונים ופטריות שלמות .


7

מעט פלפל גרוס, כפית א.מרק עוף, כף שטוחה פפריקה ו-2 כפות סילאן...נשפוך מים עד טיפה מעל הבשר... ולבשל על אש נמוכה עד לצימצום נוזלים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים