לןגן

פרוסות בשר עם פיטריות וערמונים

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 02/08/2023 | 04:24
פרוסות בשר עם פיטריות וערמונים

תקציר המתכון: פרוסות בשר עם פיטריות וערמונים תבשיל שיעשה לכם סחרחורתתת❤️סיון אסולין❤️

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. צלי בשר מס 6/5

  2. לבשל שעה בסיר לחץ עם מים טיפה מעל גובה הבשר ותבלינים: פלפל אנגלי כף, כף אבקת מרק עוף, חצי כפית כורכום

  3. להכניס למקרר עד שיתקרר היטב ורק אז לפרוס לפרוסות יפות

  4. לטגן טבעות בצל מחמש בצלים עם שמן שמכסה את תחתית הסיר להוסיף כף שטוחה סוכר.

  5. לאחר הזהבה של הבצל לשים רבע כפית כורכום ורבע כפית קינמון למי שאוהב

  6. להוסיף ערמונים ופטריות שלמות

  7. מעט פלפל גרוס, כפית א.מרק עוף, כף שטוחה פפריקה ו-2 כפות סילאן...נשפוך מים עד טיפה מעל הבשר... ולבשל על אש נמוכה עד לצימצום נוזלים.