- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
מלח גס, פלפל שחור טחון, חצי כפית תבלין ראס אל חנות או בהרט, 2 שיני שום כתוש
-
חצי צרור עלי פטרוזיליה קצוצה
-
-
מעט ספריי שמן לשימון הטורטיות
אופן ההכנה
-
1
בקערה להניח את הבשר, להוסיף את הבצל הקצוץ, התבלינים והפטרוזיליה.
-
2
ללוש היטב לעיסה אחידה.
-
3
לפרוס טורטייה על משטח עבודה.
-
4
לחתוך את הקצוות הימני והשמאלי כדי שתתקבל צורת ריבוע.
-
5
לרסס מעט בספריי שמן.
-
6
להניח את תערובת הבשר בנדיבות ולשטח ולהצמיד עם הידיים לטורטייה על כולה.
-
7
להתחיל לגלגל מלמטה למעלה לצורת מערוך ארוך.
-
8
לחתוך את הטורטייה ל-4 או 5 חתיכות.
-
9
לקחת שיפוד עץ ולשפד עליו את הטורטיות מהצד החתוך של הסגירה של כל עיגול.
-
10
מתקבל שיפוד עם עיגולי טורטיות עליו.
-
11
לצרוב על פלאנצ׳ה משומנת או על האש בברביקיו.
1
בקערה להניח את הבשר, להוסיף את הבצל הקצוץ, התבלינים והפטרוזיליה.
2
ללוש היטב לעיסה אחידה.
3
לפרוס טורטייה על משטח עבודה.
4
לחתוך את הקצוות הימני והשמאלי כדי שתתקבל צורת ריבוע.
5
לרסס מעט בספריי שמן.
6
להניח את תערובת הבשר בנדיבות ולשטח ולהצמיד עם הידיים לטורטייה על כולה.
7
להתחיל לגלגל מלמטה למעלה לצורת מערוך ארוך.
8
לחתוך את הטורטייה ל-4 או 5 חתיכות.
9
לקחת שיפוד עץ ולשפד עליו את הטורטיות מהצד החתוך של הסגירה של כל עיגול.
10
מתקבל שיפוד עם עיגולי טורטיות עליו.
11
לצרוב על פלאנצ׳ה משומנת או על האש בברביקיו.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים