לןגן

עראיס טורטייה

מאת: אורית לוי, פורסם: 11/07/2023 | 16:00
עראיס טורטייה

תקציר המתכון: נטרף כמו סוכריות, קל וטעים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה להניח את הבשר, להוסיף את הבצל הקצוץ, התבלינים והפטרוזיליה

  2. ללוש היטב לעיסה אחידה

  3. לפרוס טורטייה על משטח עבודה

  4. לחתוך את הקצוות הימני והשמאלי כדי שתתקבל צורת ריבוע

  5. לרסס מעט בספריי שמן

  6. להניח את תערובת הבשר בנדיבות ולשטח ולהצמיד עם הידיים לטורטייה על כולה

  7. להתחיל לגלגל מלמטה למעלה לצורת מערוך ארוך

  8. לחתוך את הטורטייה ל-4 או 5 חתיכות

  9. לקחת שיפוד עץ ולשפד עליו את הטורטיות מהצד החתוך של הסגירה של כל עיגול

  10. מתקבל שיפוד עם עיגולי טורטיות עליו

  11. לצרוב על פלאנצ׳ה משומנת או על האש בברביקיו