לצרוב משני הצדדים במחבת עם מעט שמי זית. להניח בצד..
3
**התהליך הזה שומר על עסיסיות הבשר 😍 .
4
בסיר רחב לשים שמן קנולה, לטגן את הבצלים (הלבן והסגול).
5
להוסיף כף סוכר ולטגן עד השחמה. להוסיף את התפוחי אדמה, בצלי שאלוט ופטריות ולטגן מעט על אש נמוכה..
6
לסדר את פרוסות הבשר על הבצל, (את התפוחי אדמה, הפטריות ובצלי השאלוט לשים מעל הבשר). לתבל בשאר התבלינים ולהוסיף בערך 2 כוסות מים מהברז, עד גובה התבשיל. להביא לרתיחה ואז לכסות עם מכסה ולבשל בערך שעתיים וחצי- שלוש שעות..
7
להוריד מכסה ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל-10- 15 דקות לקבלת צבע שחום..
8
לקשט בכוסברה קצוצה. .
9
בתיאבון 😍.
1
לחתוך את הבשר לפרוסות.
2
לצרוב משני הצדדים במחבת עם מעט שמי זית. להניח בצד..
3
**התהליך הזה שומר על עסיסיות הבשר 😍 .
4
בסיר רחב לשים שמן קנולה, לטגן את הבצלים (הלבן והסגול).
5
להוסיף כף סוכר ולטגן עד השחמה. להוסיף את התפוחי אדמה, בצלי שאלוט ופטריות ולטגן מעט על אש נמוכה..
6
לסדר את פרוסות הבשר על הבצל, (את התפוחי אדמה, הפטריות ובצלי השאלוט לשים מעל הבשר). לתבל בשאר התבלינים ולהוסיף בערך 2 כוסות מים מהברז, עד גובה התבשיל. להביא לרתיחה ואז לכסות עם מכסה ולבשל בערך שעתיים וחצי- שלוש שעות..
7
להוריד מכסה ולהכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל-10- 15 דקות לקבלת צבע שחום..