הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלילה לפני להשרות בקערות עם מים: כל קטנייה בנפרד, את השעועית, חומוס, חיטה.
שישי, להתחיל בבישול: לסגור את הבשר מכל כיוון בתוך סיר גדול, לאחר כרבע שעה לסנן ולשטוף את הקטניות ולשפוך לתוך הסיר עם הבשר.
להוסיף: 1 בצל בינוני שלם, 2 שיני שום,תפו"א קלופים וחתוכים לשניים, לתבל במעט מלח, פלפל, כמון, דבש.
לשטוף את החיטה ולשים בשקית קוקיס עם כוס וחצי מים, מעט שמן, מלח פלפל ופפריקה .
לקשור את השקית ולהניח בסיר, לעשות 3 חורים למעלה עם קיסם.
לבשל ולאחר כחצי שעה לכבות את הגז, .
להוסיף את הביצים קשות שבושלו לפני כן בסיר נפרד.
בלילה להכניס לתנור, אצלי 130 מעלות, עד הבוקר.
בהצלחה, יאמי.