אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

605
צפיות

תפוחי אדמה ובשר טחון

המתכון של
תפוחי אדמה ובשר טחון

פרוסות תפוחי אדמה ובשר טחון מתכון קל וטעים

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מצרכים לבשר: -
  • 500 גרם בשר טחון
  • צרור פיטרוזילה קצוצה
  • 5 שיני שום קצוצים
  • 1 ביצה
  • 2 כפיות קמח מצה/פירורי לחם
  • 1/2 כפית פפריקה
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • שאר המצרכים: -
  • 5 תפוחי אדמה גדולים
  • 4 ביצים
  • 2 כוסות קמח מצה (רצוי בקערה רחבה)
  • 2 כפות פיטרוזיליה קצוצה
  • 1/4 כפית מלח
  • שמן לטיגון
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל את תפוחי האדמה עד לריכוך( אבל שלא יתפרק)..


  • 2

    לשים בקערה את הבשר טחון, פיטרוזיליה, שום, ביצה, כמון, פפריקה, קמח מצה/פירורי לחם, פלפל שחור ומלח, ולערבב היטב לתערובת אחידה, ולהניח בצד..


  • 3

    לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות דקות (לא דקות מידי).


  • 4

    לשים בקערה אחת את הביצים ולערבב היטב, ולהניח בצד..


  • 5

    להוסיף לקערה עם קמח מצה/פירורי לחם את הפיטרוזיליה הקצוצה והמלח ולערבב, ולהניח בצד..


  • 6

    לקחת פרוסת תפוחי-אדמה לשים מעל מהבשר הטחון ולהדק מעט, לשים מעל הבשר עוד פרוסת תפוחי-אדמה, להדק מעט ולהניח על צלחת אחד ליד השני ולא אחד על השני, כך להכין את כל הפרוסות של התפוחי-אדמה..


  • 7

    לטבול את פרוסותה תפוחי-האדמה עם הבשר בקערת הביצים כל הכיוונים (כל פעם פרוסת תפוחי-אדמה אחת) ולהעביר לקערת הקמח מצה/פירורי לחם ולצפות מכל הכיוונים, ולהניח על צלחת אחד ליד השני ולא אחד על השני..


  • 8

    לטגן בשמן חם כ-160מעלות, עד שהתחתית בצבע זהוב יפה, להפוך לצד השני ולטגן עד שהתחתית בצבע זהוב יפה, להוציא לצלחת על נייר סופג..


  • 9

    כל כך טעים וקל להכנה..


  • 10

    למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/channel/UCBwtdR_PRik0SeWU-r_NW7Q ✨תודה רבה✨ קישור לסרטון המלא https://youtu.be/_G4V4bb3Q7c.


1

לבשל את תפוחי האדמה עד לריכוך( אבל שלא יתפרק)..


2

לשים בקערה את הבשר טחון, פיטרוזיליה, שום, ביצה, כמון, פפריקה, קמח מצה/פירורי לחם, פלפל שחור ומלח, ולערבב היטב לתערובת אחידה, ולהניח בצד..


3

לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות דקות (לא דקות מידי).


4

לשים בקערה אחת את הביצים ולערבב היטב, ולהניח בצד..


5

להוסיף לקערה עם קמח מצה/פירורי לחם את הפיטרוזיליה הקצוצה והמלח ולערבב, ולהניח בצד..


6

לקחת פרוסת תפוחי-אדמה לשים מעל מהבשר הטחון ולהדק מעט, לשים מעל הבשר עוד פרוסת תפוחי-אדמה, להדק מעט ולהניח על צלחת אחד ליד השני ולא אחד על השני, כך להכין את כל הפרוסות של התפוחי-אדמה..


7

לטבול את פרוסותה תפוחי-האדמה עם הבשר בקערת הביצים כל הכיוונים (כל פעם פרוסת תפוחי-אדמה אחת) ולהעביר לקערת הקמח מצה/פירורי לחם ולצפות מכל הכיוונים, ולהניח על צלחת אחד ליד השני ולא אחד על השני..


8

לטגן בשמן חם כ-160מעלות, עד שהתחתית בצבע זהוב יפה, להפוך לצד השני ולטגן עד שהתחתית בצבע זהוב יפה, להוציא לצלחת על נייר סופג..


9

כל כך טעים וקל להכנה..


10

למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/channel/UCBwtdR_PRik0SeWU-r_NW7Q ✨תודה רבה✨ קישור לסרטון המלא https://youtu.be/_G4V4bb3Q7c.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים