תקציר המתכון: פרוסות תפוחי אדמה ובשר טחון מתכון קל וטעים
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
לבשל את תפוחי האדמה עד לריכוך( אבל שלא יתפרק).
לשים בקערה את הבשר טחון, פיטרוזיליה, שום, ביצה, כמון, פפריקה, קמח מצה/פירורי לחם, פלפל שחור ומלח, ולערבב היטב לתערובת אחידה, ולהניח בצד.
לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות דקות (לא דקות מידי)
לשים בקערה אחת את הביצים ולערבב היטב, ולהניח בצד.
להוסיף לקערה עם קמח מצה/פירורי לחם את הפיטרוזיליה הקצוצה והמלח ולערבב, ולהניח בצד.
לקחת פרוסת תפוחי-אדמה לשים מעל מהבשר הטחון ולהדק מעט, לשים מעל הבשר עוד פרוסת תפוחי-אדמה, להדק מעט ולהניח על צלחת אחד ליד השני ולא אחד על השני, כך להכין את כל הפרוסות של התפוחי-אדמה.
לטבול את פרוסותה תפוחי-האדמה עם הבשר בקערת הביצים כל הכיוונים (כל פעם פרוסת תפוחי-אדמה אחת) ולהעביר לקערת הקמח מצה/פירורי לחם ולצפות מכל הכיוונים, ולהניח על צלחת אחד ליד השני ולא אחד על השני.
לטגן בשמן חם כ-160מעלות, עד שהתחתית בצבע זהוב יפה, להפוך לצד השני ולטגן עד שהתחתית בצבע זהוב יפה, להוציא לצלחת על נייר סופג.
כל כך טעים וקל להכנה.
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/channel/UCBwtdR_PRik0SeWU-r_NW7Q ✨תודה רבה✨ קישור לסרטון המלא https://youtu.be/_G4V4bb3Q7c