- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 קילו בשר שריר מיספר 8 אפשר מכול נתח
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1 כוס ציר ממי הבשר או מים מהברז
אופן ההכנה
-
1
לבשל את הבשר עד רכות.
-
2
לצנן ולחתוך.
-
3
לטגן את הבצל כ2 דקות ואז להוסיף את נתחי הבשר לבצל לערבב היטב ולהוסיף את הבטטות והסלרי לערבב ולכסות את הסיר במיכסה ל6 דקות.
-
4
ולתבל מלח,פלפל שחור גרוס,כרכום,פפריקה,.
-
5
וסויה.....
-
6
להוסיף את כוס הציר ולהנמיך להבה ולבשל עד גמר הנוזלים .להשאיר מעט רוטב...
-
7
בהצלחה אורה🌹🌹🌹.
1
לבשל את הבשר עד רכות.
2
לצנן ולחתוך.
3
לטגן את הבצל כ2 דקות ואז להוסיף את נתחי הבשר לבצל לערבב היטב ולהוסיף את הבטטות והסלרי לערבב ולכסות את הסיר במיכסה ל6 דקות.
4
ולתבל מלח,פלפל שחור גרוס,כרכום,פפריקה,.
5
וסויה.....
6
להוסיף את כוס הציר ולהנמיך להבה ולבשל עד גמר הנוזלים .להשאיר מעט רוטב...
7
בהצלחה אורה🌹🌹🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים