תקציר המתכון: מנה משגעת רכההה וטעימה
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לבשל את הבשר עד רכות
לצנן ולחתוך
לטגן את הבצל כ2 דקות ואז להוסיף את נתחי הבשר לבצל לערבב היטב ולהוסיף את הבטטות והסלרי לערבב ולכסות את הסיר במיכסה ל6 דקות
ולתבל מלח,פלפל שחור גרוס,כרכום,פפריקה,
וסויה....
להוסיף את כוס הציר ולהנמיך להבה ולבשל עד גמר הנוזלים .להשאיר מעט רוטב..
בהצלחה אורה🌹🌹🌹