- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
4 בצלי שאלוט או 2 בצלים סגולים
-
אופן ההכנה
-
1
בסיר רחב המתאים לאפיה ובישול חממי מעט שמן זית וצרבי את הנתח להשחמה קלה..
-
2
העבירי הוסיפי לסיר את קוביות תפוחי האדמה, הבבטה והבצליים..
-
3
שפכי בסיר את הסילאן, היין וחצי כוס המים..
-
4
העבירי לבישול קצר של 5 דקות..
-
5
פזרי מעל הבשר את המלח והפלפל גס..
-
6
הוסיפי את הראש שום והעלה רוזמרין..
-
7
אטמי את הסיר בנייר כסף ומעליו את מכסה הסיר..
-
8
הכניסי לתנור שחומם מראש ל150 מעלות לארבע וחצי שעות..
-
9
בתאבון.
1
בסיר רחב המתאים לאפיה ובישול חממי מעט שמן זית וצרבי את הנתח להשחמה קלה..
2
העבירי הוסיפי לסיר את קוביות תפוחי האדמה, הבבטה והבצליים..
3
שפכי בסיר את הסילאן, היין וחצי כוס המים..
4
העבירי לבישול קצר של 5 דקות..
5
פזרי מעל הבשר את המלח והפלפל גס..
6
הוסיפי את הראש שום והעלה רוזמרין..
7
אטמי את הסיר בנייר כסף ומעליו את מכסה הסיר..
8
הכניסי לתנור שחומם מראש ל150 מעלות לארבע וחצי שעות..
9
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים