אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,986
צפיות

אסאדו ברוטב יין וסילאן לצד ירקות שורש

המתכון של
 אסאדו ברוטב יין וסילאן לצד ירקות שורש

תבשיל יוקרתי וטעים במיוחד

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • חצי קילו נתח אסאדו
  • חצי כוס יין אדום יבש
  • 2 כפות סילאן
  • חצי כוס מים
  • מלח גס
  • פלפל גס
  • גבעול רוזמרין/טימין
  • 2 תפוחי אדמה
  • 2 בטטות
  • 4 בצלי שאלוט או 2 בצלים סגולים
  • ראש שום
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר רחב המתאים לאפיה ובישול חממי מעט שמן זית וצרבי את הנתח להשחמה קלה..


  • 2

    העבירי הוסיפי לסיר את קוביות תפוחי האדמה, הבבטה והבצליים..


  • 3

    שפכי בסיר את הסילאן, היין וחצי כוס המים..


  • 4

    העבירי לבישול קצר של 5 דקות..


  • 5

    פזרי מעל הבשר את המלח והפלפל גס..


  • 6

    הוסיפי את הראש שום והעלה רוזמרין..


  • 7

    אטמי את הסיר בנייר כסף ומעליו את מכסה הסיר..


  • 8

    הכניסי לתנור שחומם מראש ל150 מעלות לארבע וחצי שעות..


  • 9

    בתאבון.


1

בסיר רחב המתאים לאפיה ובישול חממי מעט שמן זית וצרבי את הנתח להשחמה קלה..


2

העבירי הוסיפי לסיר את קוביות תפוחי האדמה, הבבטה והבצליים..


3

שפכי בסיר את הסילאן, היין וחצי כוס המים..


4

העבירי לבישול קצר של 5 דקות..


5

פזרי מעל הבשר את המלח והפלפל גס..


6

הוסיפי את הראש שום והעלה רוזמרין..


7

אטמי את הסיר בנייר כסף ומעליו את מכסה הסיר..


8

הכניסי לתנור שחומם מראש ל150 מעלות לארבע וחצי שעות..


9

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים