לןגן

אסאדו ברוטב יין וסילאן לצד ירקות שורש

מאת: דינה כ., פורסם: 04/09/2022 | 17:13
 אסאדו ברוטב יין וסילאן לצד ירקות שורש

תקציר המתכון: תבשיל יוקרתי וטעים במיוחד

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב המתאים לאפיה ובישול חממי מעט שמן זית וצרבי את הנתח להשחמה קלה.

  2. העבירי הוסיפי לסיר את קוביות תפוחי האדמה, הבבטה והבצליים.

  3. שפכי בסיר את הסילאן, היין וחצי כוס המים.

  4. העבירי לבישול קצר של 5 דקות.

  5. פזרי מעל הבשר את המלח והפלפל גס.

  6. הוסיפי את הראש שום והעלה רוזמרין.

  7. אטמי את הסיר בנייר כסף ומעליו את מכסה הסיר.

  8. הכניסי לתנור שחומם מראש ל150 מעלות לארבע וחצי שעות.

  9. בתאבון