הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהרצועות כבד בקר עם המון בצל.
לטגן 5 בצלים להשחמה מלאה עם כף שטוחה של סוכר...בנתיים נצלה את הכבדים על רשת מטעמי כשרות עם מעט מלח לא לייבש אותו לצלות בגריל עם חום גבוה שהכבד משנה את צבעו ישר נהפוך אותו לאחר שצלינו נשטוף אותו ונחתוך לרצועות. הבצל כבר השחים? וניראה כמו ריבה? אם כך התקדמנו... נתבל את הכבד בנפרד בקערה עם כמון מלח פלפל גרוס ופפריקה נערבב טוב ורק אז נוסיף לטיגון של הבצל מעל נזלף כף סילאן ונערבב תוך כדי טיגון בערך 10 דקות לא יותר עד שמקבל צבע יפה❤.