אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,044
צפיות

בשר עם ארטישוק

המתכון של
בשר עם ארטישוק

נתחי בשר משגעים עם ראשי הארטישוק טעים להפליא

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 קילו בשר מיספר 8 או כול נתח אחר
  • 10 ראשי ארטישוק קפואים חלוטים במים חמים
  • 1 בצל חתוך
  • 1 כף כרכום
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף מרק עוף
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 3 כפות שמן
  • 2 כוסות ציר בשר או מים
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל את נתח הבשר בסיר לחץ כשעה לישמור את הציר ולהישתמש בו...


  • 2

    לקרר ולחתוך...


  • 3

    לטגן את הבצל ולהוסיף את הנתחים לבצל ולערבב , להוסיף את כול התבלינים בעירבוב , לחלוט במים חמים את ראשי הארטישוק לחתוך לרבעים ולהוסיף לסיר לכסות בציר הבשר ולבשל בלהבה נמוכה עד גמר הנוזלים להשאיר מעט רוטב..בהצלחה אורה🌹.


1

לבשל את נתח הבשר בסיר לחץ כשעה לישמור את הציר ולהישתמש בו...


2

לקרר ולחתוך...


3

לטגן את הבצל ולהוסיף את הנתחים לבצל ולערבב , להוסיף את כול התבלינים בעירבוב , לחלוט במים חמים את ראשי הארטישוק לחתוך לרבעים ולהוסיף לסיר לכסות בציר הבשר ולבשל בלהבה נמוכה עד גמר הנוזלים להשאיר מעט רוטב..בהצלחה אורה🌹.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים