תקציר המתכון: נתחי בשר משגעים עם ראשי הארטישוק טעים להפליא
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לבשל את נתח הבשר בסיר לחץ כשעה לישמור את הציר ולהישתמש בו..
לקרר ולחתוך..
לטגן את הבצל ולהוסיף את הנתחים לבצל ולערבב , להוסיף את כול התבלינים בעירבוב , לחלוט במים חמים את ראשי הארטישוק לחתוך לרבעים ולהוסיף לסיר לכסות בציר הבשר ולבשל בלהבה נמוכה עד גמר הנוזלים להשאיר מעט רוטב..בהצלחה אורה🌹