לןגן

בשר עם ארטישוק

מאת: ארגוב אורה, פורסם: 25/10/2021 | 17:38
בשר עם ארטישוק

תקציר המתכון: נתחי בשר משגעים עם ראשי הארטישוק טעים להפליא

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את נתח הבשר בסיר לחץ כשעה לישמור את הציר ולהישתמש בו..

  2. לקרר ולחתוך..

  3. לטגן את הבצל ולהוסיף את הנתחים לבצל ולערבב , להוסיף את כול התבלינים בעירבוב , לחלוט במים חמים את ראשי הארטישוק לחתוך לרבעים ולהוסיף לסיר לכסות בציר הבשר ולבשל בלהבה נמוכה עד גמר הנוזלים להשאיר מעט רוטב..בהצלחה אורה🌹